Reviews

Laat op deze pagina een review achter over uw ervaringen met Rust & Balans.

Ik ben weer “heel”

Rated 5,0 out of 5
27 september 2023

Ik heb 35 jaar geleden mijn tweelingzusje verloren. Daarna voelde ik mij nooit meer “heel”. Maria heeft ervoor gezorgd dat ik weer in verbinding ben met haar en met mezelf. Ik voel me nu zoveel beter en evenwichtiger. Ze is nu gewoon bij mij. Dit is voor mij een groot cadeau van Maria.

Berdien

Berdien

Maria has a beautiful presence

Rated 5,0 out of 5
31 mei 2022

I have known Maria for a few years and she has such calming and soothing effect on me. I often come to her for reiki which has really grounded me. Maria is intuitive, compassionate and has so much inner wisdom. I would recommend any of her treatments.

Karin

Facial Cupping

Rated 5,0 out of 5
23 mei 2022

Een paar weken terug heb ik mijn eerste facial cupping gehad. Het was al een hele tijd terug dat ik een massage voor mijn gezicht of decolleté had gehad. Wat een heerlijke ontspanning in je gezicht en decolleté! Mijn gezicht was super ontspannen dat weekend. Dankjewel Maria!

Jeanette

Groot invoelend vermogen

Rated 5,0 out of 5
9 mei 2022

Maria, luistert altijd heel goed naar mij, je kunt haar alles vertellen, ze vind niets vreemd. Ze geeft me advies, maar is niet dwingend. Nu ik haar vaker om advies vraag, maakt ze snel tijd voor me vrij, dat is fijn.

Beertje

Een creatieve en sprituele ervaring

Rated 5,0 out of 5
6 mei 2022

‘Intuïtief tekenen met bijenwas’ was een bijzondere ervaring. In alle rust je eigen kunstwerkjes maken met bijenwas. Een ’tekening’ die eigenlijk altijd goed is. En dan ook een mooie uitleg krijgen van Maria. Zij vertelt je wat ze mag zien in je tekening … je huidige situatie en wat de toekomst je wellicht mag brengen. Leuk om alleen te doen of met een klein groepje vrienden. Echt een aanrader als je een creatieve en spirituele ochtend/middag wilt hebben.

Cila