Behandelingen

Ik bied verschillende persoonlijke behandelingen aan. Denk hierbij aan Reiki, Chakra healing, Maar ook ontspannende behandelingen voor het gezicht en hals, zoals Hotstone massage, Guasha massage en Penseelmassage voor gezicht, decolleté, waarbij ook hoofdmassage wordt gegeven.

Hieronder lees je meer informatie over de behandelingen.

Reiki

Reiki is het doorgeven van de Universele energie, door middel van handoplegging. Ik werk met diverse symbolen, wat de behandeling versterkt.

Wat is het effect van een Reiki behandeling
Tijdens en na een behandeling met Reiki ervaar je een gevoel van totale ontspanning en rust, zowel lichamelijk als geestelijk. Doordat de energie door je hele lichaam stroomt kun je je gedachte voor een groot deel loslaten. Het kan verlichting geven bij hoofdpijnklachten, slecht slapen of vermoeidheid.

De Reiki-behandeling kost €40,-

Chakra-behandeling (aanvulling bij de de Reiki behandeling)
Hierbij worden de Chakra’s in balans gebracht, waardoor rust ontstaat en men meer rationeel een gedachte die je bezighoudt kunt benaderen en loslaten.

De aanvullende Chakra-behandeling kost €10,- extra

Neem Contact op

Hotstone-massage voor het gelaat en decolleté

Hot Stone-massage is een weldaad voor gezicht en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in de gelaatsspieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een “stretching effect” op de spieren. Voor de Hot Stone-massage gebruik ik afgeronde basaltstenen. Tijdens de massage hebben deze stenen een temperatuur van +/ 45 graden. Na de legging van de Hot Stones op het gelaat en decolleté word je gemasseerd met de warme stenen en olie. Een Hot Stone-massage heeft een zalig ontspannend effect. De warmte  vergroot het gevoel van welzijn. In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is het een krachtige en diepe massage.  
                                                                   
Wat is het effect van een Hotstone-massage
De massage zelf bestaat vooral uit lange cirkelvormige strijkingen/bewegingen. De combinatie van warmte en beweging maakt de massage effectiever. Deze massagetechniek stimuleert de stofwisseling. Het helpt afvalstoffen afvoeren. Klachten zoals stress, vermoeidheid, spanning, stijve nek en schouderspieren, worden hierdoor verminderd.

De Hot Stone-massage kost €40,-

Neem Contact op

Guasha massage voor het gezicht en hals

Guasha massage is een weldaad voor het gezicht en hals.
Bij de behandeling wordt een speciale guasha olie op de huid gebracht. De olie bestaat uit diverse chinese kruiden. Elk kruid heeft zijn eigen werking (ontspanning, ontgifting, warmte enz.) De olie wordt enerzijds gebruikt als bescherming voor de huid, zodat deze niet wordt beschadigd en anderzijds vanwege zijn bestanddelen.

Op de plaats waarop de olie is aangebracht wordt met een speciale schraper de huid geschraapt. Ik werk met een schraper van edelsteen, een Rozenkwarts of Jade. Door de druk van het schrapen op de huid ontstaat een soort “zuiging”onder de huid in het bindweefsel. Deze zuiging zorgt ervoor dat gestagneerd intercellulair vocht naar de oppervlakte beweegt en de toxische resten (de afvalstoffen) meeneemt. Tegelijkertijd vindt er een doorstroming plaats van vers zuurstofrijk vocht, rijk aan voedingsstoffen, waardoor cellen revitaliseren.

De Guasha massage kost €40,-

Neem Contact op

Penseelmassage

Penseelmassage is een ontspannende massage die wordt uitgevoerd met twee penselen van eekhoornhaar. Door middel van langzame, vloeiende penseelstreken over gelaat, decolleté, schouders en bovenarmen ontstaat een ontspannend effect. Dit effect ontstaat door de prikkeling van de zenuwuiteinden in de huid. Door middel van een ‘kettingreactie’ ontspannen ook de dieper gelegen gezichtsspieren. Er worden geen huidverschuivingen gemaakt en er komt geen crème of olie aan te pas. Daarom is penseelmassage ook zeer geschikt voor de rijpere huid.

Alvorens met de Penseelmassage te starten wordt begonnen met een hoofdmassage en haarmassage.

De Penseelmassage kost €40,-

Neem Contact op