Behandelingen

Ik bied verschillende persoonlijke behandelingen aan. Denk hierbij aan Reiki, Chakra healing, maar ook Hotstone, en Kruidenstempelmassage voor de rug. Penseelmassage voor gezicht, decolleté, waarbij ook hoofdmassage wordt gegeven.

Hieronder lees je meer informatie over de behandelingen.

Corona

In de praktijk gelden speciale maatregelen in verband met het coronavirus. Kijk voor meer informatie onder “Nieuwsflits

Reiki

Reiki is het doorgeven van de Universele energie, door middel van handoplegging. Ik werk met diverse symbolen, wat de behandeling versterkt.

Wat is het effect van een Reiki behandeling
Tijdens en na een behandeling met Reiki ervaar je een gevoel van totale ontspanning en rust, zowel lichamelijk als geestelijk. Doordat de energie door je hele lichaam stroomt kun je je gedachte voor een groot deel loslaten. Het kan verlichting geven bij hoofdpijnklachten, slecht slapen of vermoeidheid.

De Reiki-behandeling kost €40,-

Chakra-behandeling (aanvulling bij de de Reiki behandeling)
Hierbij worden de Chakra’s in balans gebracht, waardoor rust ontstaat en men meer rationeel een gedachte die je bezighoudt kunt benaderen en loslaten.

De aanvullende Chakra-behandeling kost €10,- extra

Neem Contact op

Hotstone-massage voor de rug

Hot Stone-massage is een weldaad voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een “stretching effect” op de spieren. Voor de Hot Stone-massage gebruik ik afgeronde basaltstenen. Tijdens de massage hebben deze stenen een temperatuur van +/ 45 graden. Na de legging van de Hot Stones op het lichaam word je gemasseerd met de warme stenen en olie. Een Hot Stone-massage heeft een zalig ontspannend effect. De warmte  vergroot het gevoel van welzijn. In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is het een krachtige en diepe massage.  
                                                                   
Wat is het effect van een Hotstone-massage
De massage zelf bestaat vooral uit lange cirkelvormige strijkingen/bewegingen. De combinatie van warmte en beweging maakt de massage effectiever. Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling, helpt afvalstoffen afvoeren. Klachten zoals stress, vermoeidheid, spanning, stijve nek en schouderspieren, worden hierdoor verminderd.

De Hot Stone-massage kost €40,-

Neem Contact op

Kruidenstempelmassage voor de rug

Door het werken met twee kruidenstempels en rustgevende olie en de combinatie van warmte van de stempels, triggert het de zintuigen en maakt van een kruidenstempel massage een intense ervaring die naast ontspanning nog veel meer positieve effecten op uw innerlijk en uiterlijk heeft.

Wat is het effect van Kruidenstempelmassage
De kruiden kunnen bijvoorbeeld een huidherstellende, reinigende en verzorgende werking hebben. Door met een speciale mintolie te werken kunnen zij ook doorwerken op de luchtwegen, of met lavendelolie, waardoor en een diepe rust ontstaat voor lichaam en geest. Door de lange massagestreken, stimuleert het ook de bloedcirculatie en stofwisseling. Afvalstoffen worden effectiever afgevoerd.

De Kruidenstempelmassage kost €40,-

Neem Contact op

Penseelmassage

Penseelmassage is een ontspannende massage die wordt uitgevoerd met twee penselen van eekhoornhaar. Door middel van langzame, vloeiende penseelstreken over gelaat, decolleté, schouders en bovenarmen ontstaat een ontspannend effect. Dit effect ontstaat door de prikkeling van de zenuwuiteinden in de huid. Door middel van een ‘kettingreactie’ ontspannen ook de dieper gelegen gezichtsspieren. Er worden geen huidverschuivingen gemaakt en er komt geen crème of olie aan te pas. Daarom is penseelmassage ook zeer geschikt voor de rijpere huid.

Alvorens met de Penseelmassage te starten wordt begonnen met een hoofdmassage en haarmassage.

De Penseelmassage kost €40,-

Neem Contact op