Consulten

Hieronder vind je een uitgebreide uitleg over de consulten die ik geef. Kaartleggen en duiden met de Lenormand kaarten, Systeem-/tafelopstelling, Rouwverwerking, Zoetwaterparel en Damestasjes lezen.

Kaartleggen Mlle Lenormand

Hierbij leg ik en duid ik de kaarten. We beginnen met een intake gesprek waar je mee zit. Daarna leg ik een informatie kaart, waar meestal de vragen al in naar voren komen. Daarna ga ik dieper op de vragen in, en kijk ik waar ik je mee kan helpen wat betreft het antwoord. Je kunt foto’s meenemen, als je vragen over een persoon wilt stellen. Je mag het gesprek ook opnemen indien je dat wilt. Ik geef het consult met integriteit die erbij hoort, en mijn intentie is dat je met een blij en tevreden gevoel de deur uit.

Je kunt kiezen voor een consult van een uur, of een half uur.
Ook bestaat de mogelijkheid voor een telefonisch consult, e-mail consult of een consult via FaceTime.

Een consult van 30 minuten kost €30,-
Een consult van 60 minuten kost €50,-
Een telefonisch consult, of consult via e-mail kost €30,-
Een consult per FaceTime van 30 minuten kost €30,-
Een consult per FaceTime van 60 minuten kost €50,-

Neem Contact op

Systeem-/tafelopstelling

Zit je vast in een stramien, heb je vragen over familie, werk, relatie of andere zaken. Met een tafelopstelling krijg je inzicht, in waar je tegenaan loopt, dat wat speelt in een relatie, contact met collega’s of andere situaties. We kijken waar het knelpunt zit en hoe dit te veranderen, en er mee om te gaan. Het is verfrissend en geeft je een andere kijk op het onderwerp of probleem, zodat je er veel makkelijker mee om kunt gaan.

Een consult systeem-/tafelopstelling €75,-

Neem Contact op

Omgaan met rouw

Rouw is de achterkant van liefde. Rouw is er in diverse vormen. Dit kan zijn, het verlies van een dierbare, een kind die het huis uitgaat, een vriendschap die voorbij gaat, verlies van een dier, of het verlies van je baan.

Het is belangrijk het verlies toe te laten, zonder schuldgevoel. Met dit proces wil ik je graag tot steun zijn, door naar te luisteren, zonder oordeel of direct advies.

Omgaan met rouw, is ook het opruimen van kasten, dozen, want opruimen is ook opruimen in je hoofd, om ruimte te maken voor nieuwe gedachten. Het kan ook zijn dat je een tekening maakt met Bijenwas, waarin ik voor jou kijk wat er speelt. Dit kan ook zijn dat er een dierbare in herkent. De tekening geeft je houvast en energie.

Voorafgaand aan dit consult wil ik graag een telefonische intake, om te bekijken wat het beste past.

Een consult Rouwverwerking is mogelijk vanaf €50,-

Neem Contact op

Zoetwaterparels

Zoetwaterparels hebben een gunstige invloed op de ‘zijn’. Zij geven rust en evenwicht. Tijdens een consult kan ik je hier alles over vertellen, en laat ik je diverse parels zien. We kijken dan welke het beste bij je past. Op dat moment kun je bepalen of je er toe over wilt gaan om er een aan te schaffen.

Een consult Zoetwaterparels kost €50,- (exclusief aanschaf van de parel)

Neem Contact op

Damestasjes lezen

Tijdens een consult tasjes lezen, gaan we kijken wat jouw tas van jou verteld op het moment. Daarna mag je zelf je spullen uit je tas halen en op de tafel leggen. Ik kijk dan wat de spullen uit je tas je vertellen over jou. Er kunnen emoties ontstaan, die door erover te praten een plek krijgen, waar je eerder niet over na hebt gedacht.

De tas zegt iets over de ziel van de drager.

Een consult Damestasjes lezen kost €40,-

Neem Contact op