WorkshopsIn mijn praktijk of op locatie geef ik diverse workshops. Workshop Kaartleggen, lezen en duiden met de Mlle Lenormandkaarten. Workshop Intuïtief tekenen met bijenwas. Workshop Pendelen. Workshop Zandlezen. Workshop Schilderen van een herinneringsdoos. Reiki 1 en 2 inwijding.

Workshop kaartleggen (Lenormand)

Tijdens deze workshop leer je de betekenis van de kaarten, visualiseren, intuïtie, te aarden en af te sluiten. Een informatie kaart te leggen, en antwoord te geven op een vraag door middel van een legging. Deze cursus is bedoeld om voor jezelf een vraag te kunnen beantwoorden en inzicht te krijgen in dat wat je bezig houdt of tegen houdt.

De workshop bestaat uit vier lessen van twee uur. De workshop wordt in de ochtend, middag of avond gegeven.
Minimaal twee personen, maximaal vier personen. Je kunt er ook voor kiezen om de workshop privé te volgen. De kosten en tijd worden dan aangepast.

De kosten zijn €100- per persoon. Dit is inclusief kaarten en syllabus.

Neem Contact op

Workshop Intuïtief tekenen met Bijenwas

Bij deze workshop beginnen we met het uitleggen hoe men werkt met bijenwas en het strijkijzertje waarmee men werkt. Daarna maken we twee proeftekeningen. Voordat we de grote tekening maken op A4 formaat, doen we een korte geleide meditatie. Je hoeft geen tekentalent te hebben, want je werkt vanuit je gevoel. Je kunt het nauwelijks sturen. De beelden ontstaan vanzelf. Als de tekeningen klaar zijn, worden ze glanzend gemaakt. Daarna gaan we met elkaar kijken wat we er in zien. Dit kan een beeltenis zijn van een dierbare, een object of andere vormen. Ook kunnen wij zien welke weg je bewandelt op dit moment en waar je naar toe gaat voor de toekomst. De tekeningen neem je mee naar huis, en geven je nog drie maanden energie.

De workshop wordt gegeven op een ochtend, middag of avond.
Minimaal 2, maximaal 4 personen.

De kosten zijn €55- per persoon, inclusief materialen, koffie of thee met iets lekkers

Neem Contact op

Workshop Pendelen

Tijdens de workshop pendelen beginnen we met het uitkiezen van een pendel, of het gebruik van je eigen pendel. Daarna volgt een korte meditatie. Dan ga ik laten zien hoe je de pendel het beste kunt vasthouden. We pendelen uit wat op het moment van pendelen, voor jou de beste richting is, dit kan wisselen. Als dit duidelijk is, gaan we beginnen met vragen te beantwoorden. Deze workshop is ook een leuke toevoeging als je met kaarten werkt.

De workshop wordt gegeven op een ochtend, middag of avond.
Minimaal twee, maximaal vier personen.
Je kunt deze workshop ook privé volgen.

De kosten zijn €50- per persoon, inclusief syllabus, en gebruik van eigen pendel.
Pendels zijn eventueel te koop vanaf 15 euro

Neem Contact op

Workshop Zandlezen

Het zandlezen is ontstaan bij de zigeuners. Zij keken voor het reizen hoe het met hen ging, hoe hun gezondheid was, en wat er te wachten stond, door middel van de handafdruk in het zand te plaatsten. Door middel van een afdruk in het zand, kan men de afdruk van de hand lezen. Je leert tijdens deze workshop de betekenis van de vingers en de positie van de hand. Hier leer je de sterke en minder sterke punten mee te ontdekken.

De workshop wordt gegeven op een ochtend, middag of avond.
Minimaal twee personen, maximaal vier personen.

De kosten zijn €45,- per persoon.

Neem Contact op

Workshop werken met Guasha edelsteen op het gezicht.

Guasha voor het gezicht is een zachte, liefdevolle en veilige behandeling die geen pijn mag doen. Het verbetert de doorbloeding van de huid en heeft daardoor een helende en weldadige werking.

De workshop begint met een korte theorie hoe te werken met de Guasha steen. Daarna gaan we indien nodig het gezicht reinigen. Aansluitend brengen we een zachte olie op de hals en het gezicht aan, en beginnen we met het masseren met de Guasha steen. Dit doen we op een rustige manier en in de juiste richting van de spieren en meridianen is het gezicht en hals. De behandeling zorgt ervoor dat de afvalstoffen worden verwijderd en er een liftend effect ontstaat.

De workshop wordt gegeven op een ochtend, middag of avond.
Minimaal twee personen, maximaal vier personen.

De kosten zijn €55,- per persoon, inclusief Guasha edelsteen

Neem Contact op

Workshop bewustwording

Hoe word ik mij bewust van mijn energetische energie en hoe ga ik hier mee om? In deze workshop gaan wij in op het energetisch veld, wat om ons heen is, het voelen van energie en aura. Hoe dit toe te passen bij jezelf en te ontladen van de energetische energie van anderen. Ook gaan we werken met de energie van Rozenkwarts/Bergkristal edelstenen.

De workshop wordt gegeven op een ochtend, middag of avond.
Minimaal twee personen, maximaal vier personen.

De kosten zijn €50- per persoon, inclusief syllabus en het uitkiezen van een Bergkristal of Rozenkwarts, welke bij jou past.

Neem Contact op

Reiki-inwijding

De workshop Shambhala Reiki begint met het verhaal hoe de Reiki is ontstaan en wat je ermee kunt. We beginnen met de theorie om de lesstof beter te begrijpen. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Er zijn twee inwijdingen. Na de 1e inwijding ben je in staat jezelf een behandeling te geven. Na de 2e inwijding ben je in staat een ander te behandelen op energetisch niveau.

De workshop is van 10 uur tot 14.00 uur, met een pauze van 30 minuten, waarin een lichte lunch wordt geserveerd.

De kosten voor inwijding 1:
€150,- als je het privé wilt doen.
€125,- (per persoon) als je met twee personen komt.
Dit is inclusief syllabus en lunch.

De kosten voor inwijding 2:
€150,- als je het privé wilt doen.
€125,- (per persoon) als je met twee personen komt.
Dit is inclusief syllabus en lunch.

Neem Contact op