Overig

Evenementen

Heeft u een evenement, een personeelsfeest, een trouwfeest of een verjaardag, of wilt u zomaar iets leuks ondernemen met vriendinnen? Wij kunnen hier aan meewerken met onderstaande disciplines:

Kaartleggen, lezen en duiden

Bloemlezen

Damestasjes lezen

Lezing over Parels

De kosten voor een activiteit worden in overleg bepaald

Neem Contact op

Energetisch reinigen van huis, ruimte, kantoor, winkel of werkplek

Heeft u wel eens last van een onbehaaglijk gevoel in een ruimte van uw huis. Of slaapt u slecht, heeft u onrustige dromen. Dit kan door een verkeerde energie komen. Er kan ook een entiteit aanwezig zijn, welke onrust geeft. U kunt dit laten verdwijnen door de ruimte of huis energetisch te laten reinigen. Ik voel in de ruimte hoe de energie is, of er entiteiten zijn. Of er misschien een verandering in de ruimte moet plaatsvinden, door een meubel of voorwerp te verplaatsen. Dit alles bespreken wij daarna. Ik werk met salie, heilig hout, etherische olie, en ondersteun dit met symbolen. Ook kijk ik welke edelstenen helpen het onbehaaglijke gevoel op te heffen. En maak een eindverslagje, wat u kunt bewaren, en nog eens na kunt lezen.

Ook op de werkplek, kantoor of winkel komen veel energie voor doordat er een diversiteit aan mensen komen. Op een moment slaat dit terug op jezelf, en kan er moeheid ontstaan.
Ook daar is het raadzaam om eens in de zoveel tijd de ruimte energetisch te laten reinigen.

De kosten voor het energetisch laten reinigen zijn vanaf €50,-.

Neem Contact op

Huiskameravonden

Tijdens een “Huiskameravond” kunt u kiezen uit kaartleggen, bloemlezen of damestasjeslezen.
Dit kan van 6 tot 8 personen. De gastvrouw betaald hiervoor geen kosten.

De kosten hiervoor zijn €25,- per persoon.

Neem Contact op

Cadeaubon

Wil je een behandeling cadeau geven, maar weet je niet welke. Kies dan voor een cadeaubon, je kunt dan zelf het bedrag bepalen. De ontvanger kan dan zelf een keuze maken welke behandeling of consult men kiest.

Het bedrag van de cadeaubon kan zelf worden bepaald.

Neem Contact op