ACTUEEL

NIEUW

SUPPLEMENTEN GOLDEN NATURALS

Golden Naturals is een merklijn met voedingssupplementen voor bijna elke behoefte van je lichaam en passend bij jouw specifieke levensfase en leefstijl. Of je nu jong, niet meer zo jong, man of vrouw bent en wat de behoeften van je lijf ook zijn: Golden Naturals heeft dé perfecte producten voor je. Van basissupplementen zoals multivitaminen en mineralen tot uitgebalanceerde natuurlijke formules voor meer energie, minder gevoelens van stress en vermoeidheid, soepel bewegen en beter slapen. Neem nou de Multi Gold-lijn van Golden Naturals, deze behoort tot de beste van Nederland. Ze bevatten alle belangrijke vitaminen en mineralen in een hoge dosering in de bioactieve vorm. ‘Bioactief’ betekent dat je lichaam de werkzame stoffen direct kan opnemen waardoor ze beter hun werk kunnen doen. We hebben multi’s voor diverse doelgroepen.

Fijn om de supplementen vanaf nu in mijn praktijk te kunnen aanbieden.

Warme groet, Maria

Neem voor meer informatie contact op met Rust & Balans

Vanaf maandag 5 juni ben ik elke maandag bereikbaar voor een telefonisch consult. Tussen 18.00 en 21.00 uur via mobiel 0651233587.

Dus loop je vast met vragen, wellicht kan ik je ondersteunen met de beantwoording of advies hiervan. Ik help je graag op de weg die je gaat.

De kosten worden bepaald naar de duur van het gesprek, en worden afgerekend met een Tikkie.

Wil je liever een afspraak maken voor een telefonisch of email consult kan dat uiteraard ook, stuur dan een bericht via email. info@ikwilevenwicht.nl

Warme groet, Maria

Neem voor meer informatie contact op met Rust & Balans

HUISKAMERAVOND op locatie.
Kaartleggen en duiden met de Lenormandkaart (DOORLOPEND)

Je nodigt als gastvrouw minimaal 4 personen uit en de gasten mogen per persoon 3 vragen stellen, welke ik zal beantwoorden met de Lenormandkaarten. Als er tijd over is leg ik nog een kaart voor de komende 3 maanden.

Kosten 25 euro per persoon. Voor de gastvrouw zijn hier geen kosten aan verbonden.

Neem voor meer informatie contact op met Rust & Balans

In het nieuws

Februari 2021

Rust & Balans op LINDA.nl

LINDA-journalist Maaike Olde Olthof liet deze maand Lenormand-kaarten leggen bij Rust & Balans. Ze schreef een column over haar ervaringen op LINDA.nl.

Benieuwd geworden? Lees verder op Linda.nl

©Linda.nl

CADEAUBON

CADEAUBON

Wil je een behandeling of consult cadeau geven, maar weet je niet welke. Kies dan voor een cadeaubon, je kunt zelf het bedrag bepalen. De ontvanger kan dan zelf een keuze maken welke behandeling of consult men kiest.

Neem voor meer informatie contact op met Rust & Balans.